3 enkle køkkenopgraderinger du kan lave over weekenden

Nyt til husejerne: en ny undersøgelse fra Remodeling Magazine delte nogle uventede nyheder om populære forbedringer i hjemmet, som man kan foretage nogenlunde problemfrit. Det viste sig at en total renovering at sit køkken ikke kan betale sig ind ved gensalgsværdien, hvorfor vi anbefaler disse forbedringer, som ikke koster det store for dig, men som øger værdien.

Nedenfor finder du en liste med 3, der kan udføres i en weekend eller mindre. Læs dem igennem og tag den en af gangen. Når du er færdig, vil dit køkken få et helt nyt udseende for en brøkdel af prisen af hvad en renovering koster.

 

Mal dine køkkenskabe.

Er det et stykke tid siden at dit køkken er blevet opdateret? Er finish på dine køkkenskabe lidt gammeldags? Er du begyndt at lække mærke til nogle hakker og ridser rundt omkring? Hvis det er tilfældet, kan du med fordel give dine køkkenskabe en ny gang maling. Det er billigt, det er flot og det er relativt nemt.

Nøglen til succes her er at holde god struktur. Start med at sætte labels på døre og skuffer med nummer på, så du ved hvor de hører til. Tag en af gangen, gør den rene for støv og snavs, giv den eventuelt en lille slibetur med noget mildt sandpapir, og derefter begyndt at male dem. Det tager egentlig ikke så lang tid.

Skift hardware ud.

Hvis maleriet er for stort et job at overskue, kan du i stedet overveje at skifte nogle af dine hårde hvidevarer ud. Fokuser på at finde nogle produkter i et moderne design, som passer ind i din køkkenstil. Det kan være retro modeller eller noget tilsvarende.

Jobbet er ganske simpelt, og kræver blot at du finder kreditkortet frem og laver en bestilling.

Tilføj belysning

Vi har talt før om vigtigheden af ​​belægningsbelysning, men det er især vigtigt i et køkken. Når du arbejder med kniver, skal du se præcis hvad du gør, og at tilføje nogle få hængelys i blandingen er en funktionel og stilfuld måde at få det til at ske.

De fleste vedhængsbelysninger leveres med monteringssæt, der giver dem mulighed for nemt at tage plads til eksisterende opsætning. Start processen ved at slukke for den passende sikring til elektriciteten. Skru derefter dækslet på din eksisterende lys og afbryd ledningerne, før du fjerner selve pæren selv. Følg derefter de instruktioner, der følger med monteringssættet til dit nye vedhængslys for at sikre den korrekte installation.

Tendenser viser, at i 2018, er fuld køkken renoveringer måske ikke den rigtige vej at gå. Det kan snarere give mere økonomisk mening at investere i et par simple køkkenopgraderinger, der vil give dit eksisterende rum et nyt udseende – endda nogle du selv kan. Med det for øje, har du netop fået 3 gode steder at starte, som kan klares over en weekend. Så har du lidt overskud, så skal du da klart overveje at tage udgangspunkt i en af de her ideer for oven. Hold dem hvert fald i tanken, når du er klar til at give dit køkken et ny udseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *