Lejlighed under loftet total istandsat

Denne gang er det blevet tid til at se nærmere på et loftrum, som i den grad udstråler personlighed. Ejeren, en ung advokat, besluttede sig for at omdanne den tomme loftslejlighed i Kroatien, til en smart og moderne oase, hvor ren afslapning er omdrejningspunktet.

Studio ”Raka Architekci” (som hjalp med renoveringen) begyndte at ændre loftets opbygning for at få mere plads inde i det nye soveværelse. Efter ændringen blev rummet markant anderledes og mere imødekommende. Den fredelige stemning som rummer også udtrykker blev opnået ved at beklde loftet og gulvet med olierede træplanker. Derudover så er der de enkle, moderne møbler i sort og grå, som supplerer det hele. Der er lavet et læsehjørne ved vinduet, med en moderne designerstil designet af Hans. J. Wegner og en minimalistisk Zuvier gulvlampe.

Arbejdsområdet er designet med et simpelt sort skrivebord og en Eames kontorstol. Derudover er der placeret en klassisk sofa i hjørnet, som bruges af ejeren til at slappe af i.

”Det var umuligt af designe en standard garderobe på grund af tagets form”, sagde en af designerne. ”Vi besluttede at bygge et skab på bagvæggen, modsat indgangen. Dørene i mørkegrå lak finish giver en god kontrast til træet og supplerer rummet godt.”

Vi viser dig her alle billederne af den flotte lejlighed fra Zagreb i Kroatien. Vi håber at du finder inspiration til din egen lejlighed, del gerne dine tanker her på siden.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *